A Silifoc estem especialitzats amb tot el relacionat en la llar de foc, barbacoes i calefacció, oferin:

- Assesorament: l'ajudem a trobar els elements que més s'adapten a les seves necessitats, prenen mesures, dissenyant, proposant i pressupostant sobre el seu cas en concret. La nostra experiència al seu servei.

- Subministre: A Silifoc, el proveim d'entre una amplia gamma de productes de fabricació pròpia o aliens, per trobar el més adequat a les seves necessitats, amb un gran stock pel seu subministre inmediat. Seleccionem d'entre els principals fabricants nacionals o de importació aquells productes més interesants, amb millor qualitat i prestacions, amb el coneixament que ens dona la llarga experiència e innumerables instal.lacions en funcionament.

- Montatge: disposem de personal especialitzat que li realitzarà el muntatge ó instal·lació amb rapidesa i mínimes molèsties.

- Servei post venda: disposem de personal i recanvis per solucionar aquells possibles contratemps que puguin sorgir.


Li realitzem el subministre i els treballs que vostè necessiti, el subministra sols del material, l' instal·lació bàsica de funcionament o el muntatge complert, ens adaptem a les seves necessitats. L'assessorem avanç, durant i desprès de l'instal.lació.

- Llars de foc de nova construcció: hogar, revestiment, accesoris, muntatge, etc.

- Reforma de llars de foc existent
, adaptem la seva llar per dixar-la en les millors condicions de funcionament, tant de tiratge com de rendiment calorífic amb la possibilitat d'adaptar-hi portes de vidre o recuperadors de calor per aire o aigua.

- Barbacoes: realitzem, subministrem o millorem la seva barbacoa de jardi, terrasa o interior. També disposem de graelles, rustidors, calaixos, campanes, etc. Estándar o fetes a mida.

- Instal·lació i reparació de calefacció amb calderes de llenya, pellets, astelles, biomasa, gas, gas-oil, elèctriques, bomba de calor, placa solar, etc. També per adequar les instal·lacions a la normativa vigent.


Som empresa col·laboradora amb els companyies subministradores "Gas Natural" i "Repsol Gas", oferin als nostres clients les avantatges promocionals que aquestes ofereixen