Extracció pedra de saldò, any 1963

Silifoc, S.A. empresa familiar que remunta els seus orígens amb la extracció de pedra natural rica en Sílex, molt resistent a temperatures elevades (coneguda popularment com "saldò", i comercialitzada com a refractari natural Silifoc, sílex pel foc). La extracció i aplicació de refractaris naturals per resistir la temperatura (destinada a la època principalment en el revestiment de forns de foneria com material refractari) van promoure la fabricació i especialització de xemeneies i barbacoes.

Presència de Silifoc a Expro-Reus 1978

La especialització, dedicació al treball ben fet i ànsies de superar els nostres productes, ens ha portat a ser pioners en la fabricació i aplicació del recuperador de calor per aire a les xemeneies, amb la construcció d'una llar metàl·lica (interior) d'una sola peça desde inicis anys 70 (tal com podem apreciar a la fotografia d’ExproReus al 1978) i posteriorment del recuperador d'aigua. Actualment i gràcies a evolucions paral·leles d'altres materials com el vidre, s'han aconseguit xemeneies amb un gran rendiment calorífic, que permeten gaudir del joc de les flames amb total seguretat, comoditat i gran rendiment, qualificatius que eren impensables fa anys en parlar d'una llar de foc.

Vista d'ocell instal·lacions d'Alcover

Actualment i gràcies a la trajectòria anterior, la empresa és considerada com a punt de referència en el sector, essent els seus clientes la seva principal targeta de presentació i aportació de nous clients. A més, i gràcies a la confiança dels proveïdors, contem amb una àmplia carpeta de productes, aconseguint la major varietat de models que pot trobar, essent distribuïdors dels principals fabricants tant nacionals com d'importació, que complementa als productes de fabricació pròpia, disposant de gran varietat d'estocs tant dels aparells com d'accessoris i recanvis, per un lliurament immediat. A més, el nostre valor afegit es composa de l'assessorament abans, durant i després de la instal·lació, amb productes de qualitat a un preu ajustat, oferint un producte de gran valor decoratiu, alt rendiment i confort d'ús. Disposem de muntadors especialitzats per realitzar els treballs en el seu habitatge o be li subministrem els productes que necessiti tant a professionals com a particulars.

 

Vehicle anys 90

A més, l'empresa disposa d'una secció d'instal·lació, essent empresa instal·ladora de sistemes de calefacció i climatització realitzem totes aquelles instal·lacions que el client precisa, tant domèstiques com industrials . Amb calderes de Gas (canalitzat o botelles), gas-oil, elèctriques, de llenya/carbó, biomasa o energia Solar. Som empresa col·laboradora de Gas Natural i Repsol Gas, donant als nostres clients els avantatges que això suposa. A més dels sistemes amb caldera clàssica disposem de calderes a la xemeneia, cuina econòmica, etc. que combinen l'encant clàssic amb el confort que avui, tots volem gaudir a casa.

 

Vehicles comercials inicis del 90

També per gaudir del bon menjar, disposem d'una amplia gamma de barbacoes, accessoris i complements necessaris. Amb diferents estils; prefabricades, metáliques, tipo caseta o personalitzades i tot tipus de materials

 

Façana instal·lacions a Alcover

 

Les nostres instal·lacions: oficines, exposició, fàbrica i magatzem estan ubicades desde els anys 60) al carrer Indústria d’Alcover, a la zona de l’Estació Renfe, entrant al poble a l’acabar la Autovia de Reus (C-14).

 

 

Última edició Expro-Reus


Per tot l'exposat, estem convençuts que encertarà si confia en la nostra marca per la seva elecció, deixant-se aconsellar pels nostres especialistes per trobar la millor solució pel seu cas i el pressupost més ajustat a les seves necessitats.